/ Rally 9 juni 2019

Op zondag 9 juni staat de 1ste Cool Driving Events rally op de agenda. Een route uitgezet door, voor en van rally liefhebbers. Het startpunt zal ons nieuwe hoofdkantoor zijn te Epe. Waar na het drinken van een goede kop koffie en een uitgebreide briefing alle equipes klaar zijn voor de start.

Deze editie kent een mooie en uitdagende route waarbij enkel verharde wegen worden aangedaan. Zodat een elke auto, zowel moderne als klassieke kan deelnemen aan deze rally.

Doormiddel van bolletje-pijltje, kortste route en nog een aantal andere opdrachten zal er voor alle equipes voldoende uitdaging zijn. Gedurende deze dag wordt de inwendige mens ook niet vergeten want er staat een heerlijke lunch voor ons klaar op een mooie locatie.

Tijdens het middag traject zult u ook nog een aantal trajecten rijden met als finish in Epe waarbij met een drankje en een hapje Max Verstappen zullen aanmoedigen tijdens de Grand Prix van Canada. Waar vlak voor de start de winnaar van de 1ste editie zal worden bekend gemaakt?

Aanmelden  1ste Cool Driving Rally – 9 juni

 

 

/ Contact & Social Media


Graag ontvang ik leuke acties van Cool Driving Events.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie ontvangen; via het contactformulier kunt u contact opnemen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.

Cool Driving Events
Telefoonnummer: 0621258614 of 0652333204
Kvk: 32120713

Top