/ Rally Training – Meppen (D)

Iedereen heeft wel eens beelden van rally coureurs gezien die koelbloedig achter het stuur zitten maar in de tussentijd met onwijs hoge snelheid over de smalste weggetjes jakkeren.

Samen met hun navigator vormen ze een team en zoeken ze de grens op van wat mogelijk is met het voertuig tijdens de wisselende omstandigheden. Denkende aan verschillende ondergronden en weersomstandigheden.

Om dit te kunnen bereiken is een onwijs goede voertuig beheersing nodig. Deze coureurs hebben eindeloos moeten trainen om tot een hoog niveau te geraken. Elke meter dat ze rijden is weer leerzaam.

Die meters kunt ook u maken. Sterker nog de eerste meters liggen voor u klaar.

Wat denkt u er van om in een speciaal geprepareerde BMW rally auto de perfecte handrem bocht te nemen en de scandinavian flick onder controle te krijgen.  Om vervolgens het traject zo snel mogelijk en bijna 100% gecontroleerd te nemen.

Deze training vind plaats in Duitsland. Net over de grens.

Tijdens deze training word er zowel door nationale als internationale rally coureurs training gegeven. Ook is er de mogelijk om dit te combineren met een cursus navigeren.

Vraag naar de mogelijkheden om een echte rally coureur te worden.

/ Contact & Social Media


  Graag ontvang ik leuke acties van Cool Driving Events.

  Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie ontvangen; via het contactformulier kunt u contact opnemen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.

  Michael – 0621258614

  Cool Driving Events B.V.
  Kvk: 77323513

  Top