/ Drift Training – Lelystad

Driften is een autorijtechniek waarbij de bestuurder de auto opzettelijk in overstuur brengt en dit zo lang mogelijk probeert vol te houden. Zijdelings door de bocht en al kijkend door uw zijraam is een heerlijk gevoel.

De dag begint met een welkomstwoord en uitleg dagprogramma van de trainer met aansluitend een uitgebreide theorie sessie waarin word verteld waar u zo al op moet letten om het driften onder de knie te krijgen.

Na de theorie gaat u gezamenlijk richting de eerder afgesproken locatie waarin u tot de lunch de basis principes van het driften gaat aanleren. Na de lunch gaat u pas echt uw grenzen verleggen en het geleerde van de ochtend toe te passen in de middag. Wat te denken van met 80 km/uur gecontroleerd door de bocht driften?

Tijdens deze training zult u veel persoonlijke aandacht krijgen.

Deze training is mogelijk om met uw eigen auto deel te nemen, maar tevens is het mogelijk om een compleet geprepareerde Drift BMW te huren. Hier zijn vaste prijzen voor waarin banden, brandstof en technische ondersteuning zitten inbegrepen.

Ervaar hoe het is om op een hoge snelheid de auto onder controle te hebben.

Hele dag (5 uur) driften voor € 375,-

Aanmelden   Drift Training Lelystad – 2 juli 2022

Aanmelden   Drift Training Lelystad – 19 november 2022

/ Contact & Social Media


Graag ontvang ik leuke acties van Cool Driving Events.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie ontvangen; via het contactformulier kunt u contact opnemen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.

Michael – 0621258614

Cool Driving Events B.V.
Kvk: 77323513

Top