/ Verhoogde Rijvaardigheidstraining

Hoe maakt u de perfecte noodstop? Wat gebeurt er met de remweg als u 2 keer zo hard gaat rijden? En is de afstand die wij dagelijks aanhouden ten opzichte van onze voorganger voldoende? Wat moet u doen als u met de auto in de slip raak? Hoe had u dit eventueel kunnen voorkomen?

“ De auto voor mij stond in één keer stil, echt ongelooflijk! “

Had u dit kunnen voorkomen door meer afstand te houden?

“ Die ene paal was niet te ontwijken toen ik de bocht uitvloog! “

Had u dit kunnen voorkomen door niet naar de paal te kijken?

De hierboven genoemde uitspraken zijn maar enkele voorbeelden waar we tijdens de rijvaardigheidstraining werk van zullen maken dat de kans een stuk kleiner word dat u dit ooit zal overkomen in het dagelijks verkeer.

Deze training is niet alleen op remmen en slippen met de auto gericht, maar ook op het  voorkomen van zo een situatie. Men zal na het volgen van deze training een stuk meer gevaarherkenning hebben.

Tijdens deze intensieve één dag durende training inclusief heerlijke lunch staat het woordje “bewustwording“ als hoogste op het lijstje van de meest leerzame aspecten van de dag.

Niets is beter om deze dag te rijden met uw eigen auto, de auto die u elke dag op veilige manier van A naar B brengt. En de auto waarin u zich het meest thuis zult voelen! Daarom adviseert Cool Driving Events om de training met uw eigen auto te volgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een auto te huren tegen een scherptarief.

Vraag naar de mogelijkheden om een nog betere en bewustere bestuurder te worden.

/ Contact & Social Media


  Graag ontvang ik leuke acties van Cool Driving Events.

  Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie ontvangen; via het contactformulier kunt u contact opnemen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.

  Michael – 0621258614

  Cool Driving Events B.V.
  Kvk: 77323513

  Top